Місто

У Житомирській мерії запевняють: два останні будинки по Шевченка, де не було опалення, вже з теплом

19 November 2018, 10:02

З суботи, 17 листопада, у Житомирі до системи теплопостачання були підключені останні будинки по вул. Шевченка, 12-а та 12-б.

Про це зранку 19 листопада повідомила прес-служба Житомирської міської ради з посиланням на начальника управління комунального господарства міської ради Олександра Марцуна.

«Основні сили були кинуті саме на мікрорайон Маликова, а ці об’єкти залишились проблемними. Завдяки спільним зусиллям підрядної організації, голів ОСББ, які особисто працювали з мешканцями будинків, будинки по вул. Шевченка, 12-а, 12-б підключено до системи теплопостачання. На разі залишається питання щодо завершення робіт по засипці розкопок тепломереж на Польському Бульварі та вулиці Маликова», - розповів Олександр Марцун.

За інформацією КП «Житомиртеплокомуненерго» міської ради, перерахунок плати за тепло згідно показників теплових лічильників за жовтень 2018 року, зокрема, в мікрорайоні Маликова та по Польському бульвару, буде виконаний в листопаді 2018 року.

Нагадаємо, на сесії Житомирської міської ради 8 листопада 2018 року начальник управління комунального господарства Олександр Марцун доповідав депутатам про те, що є проблеми з опаленням у 14 будинках, які знаходяться в обласному центрі. Станом на 12 листопада без тепла залишалися два будинки по вулиці Шевченка: 12-а та 12-б.

Як повідомляв Житомир.info, 7 листопада 2018 міський голова Житомира Сергій Сухомлин доручив комунальникам підготувати інформацію по кожному будинку, де є проблеми з опаленням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тепло опалення «Житомиртеплокомуненерго»  
Матеріали по темі