Місто

​У Житомирі за 600 тис. грн встановлять світлофор, про який 2 роки тому просили в петиції

19 November 2018, 13:09

На Київському шосе, 126 у Житомирі мають встановити світлофор, про який наприкінці 2016 року просили владу міста мешканці району.

Про будівництво світлофорного об’єкту по вул. Київське шосе, 126 в місті Житомир йдеться в договорі від 15 листопада, укладеному між замовником КП «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» та виконавцем робіт – ТОВ «Квант Енерджі».

За умовами договору, за встановлення світлофору на Київському шосе виконавець отримає 618 тис. 223,64 грн, в т.ч. 30% авансу – 185,4 тис. грн. Строк виконання робіт становить три календарні місяці з моменту отримання підрядником авансу.

За даними ресурсу clarity-project.info, ТОВ «Квант Енерджі» зареєстроване в Житомирі. Товариство спеціалізується на виконанні електромонтажних робіт. Керівником і одним зі співзасновників фірми є Максим Шатіло.

Нагадаємо, про встановлення світлофору на пішохідному переході за адресою: Київське шосе, 126, просили мешканці пров. Немирича, вул. Саєнко, проїзду Інституцького, вул. Поліської та вул. Княгині Ольги у петиції, яка була опублікована на сайті міськради 24 грудня 2016 року і за 2 дня набрала необхідну кількість голосів. Тоді заступник мера Житомира Дмитро Ткачук пообіцяв, що звернення буде розглянуте на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху.

Як повідомляв Житомир.info, аварійне перехрестя Шевченка-Князів Острозьких досі без світлофора, але з новою розміткою і знаками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: світлофор Київське шосе Міськсвітло  
Матеріали по темі