Суспільство

В управлінні лісового господарства розповіли, скільки цього року можуть коштувати новорічні дерева в Житомирській області

26 November 2018, 14:27

Зазвичай, вже в листопаді підприємці починають думати про майбутній новорічний заробіток, та попередньо замовляють новорічні дерева в лісгосппідприємствах. Цього року ціни на ялинки та сосни можуть «триматися» на рівні минулорічних.

Про це Житомир.info 26 листопада розповіла заступник голови товариства лісівників Житомирської області Віра Долгих.

«Замовлення щодо новорічних дерев до нас вже надходять. Зазвичай до нас звертаються з півдня України: Київ, Запоріжжя, Одеса, Харків. Ми не забуваємо нагадувати, що є альтернатива – це ялинка в горщику. Ціни будемо тримати на рівні минулого року: плюс-мінус 10 грн. Минулого року ми реалізували 50 тисяч дерев, цьогоріч у планах 35, проте, ще можемо перевиконати план. Загалом можемо реалізувати 130 тисяч новорічних дерев», - розповіла Віра Долгих.

Нагадаємо, влада Житомира планує організувати тимчасові торговельні майданчики для продажу новорічних дерев на 10 локаціях у різних районах міста. Проте на розі вулиць Небесної сотні та Лятошинського, де зазвичай напередодні свят продавали хвою, цьогоріч ялинкового базару не буде.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році ялинковий базар на Лятошинського відкрився 16 грудні. За саморобні деревця сосен просили від 10 грн до 100 грн. За ялинки ціна була більша: від 120 грн і вище.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Долгих лісгосп новорічні дерева  
Матеріали по темі