Події

​У Житомирській області на пожежі загинули батько та син

29 November 2018, 10:52

В Олевському районі Житомирської області на пожежі загинули двоє чоловіків: батько та син.

Про це повідомили в прес-службі управління ДСНС в Житомирській області.

«28 листопада о 22:40 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку в с. Зольня Олевського району. Про це рятувальників сповістили селяни, які вночі побачили вогонь, що вже встиг майже повністю охопити дах сусіднього будинку. Силами рятувальників о 23:30 пожежу було локалізовано та о 23:45 – ліквідовано. Під час проведення розбору згарища конструкцій будинку бійці ДСНС виявила тіла двох осіб без ознак життя – 65-річного власника та його 32-річного сина. До ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки», - повідомили в обласному управлінні ДСНС.

За інформацією рятувальників, попередня причина пожежі – необережність під час куріння власника житла. Наразі всі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 27 листопада у селі Хажин Бердичівського району чоловік, який зайшов у гості до родичів, знайшов їх неживими. Попередньо, причиною загибелі 80-річної матері та її 51-річного сина стало отруєння сполуками вуглецю.

Як повідомляв Житомир.info, 26 листопада у Коростені на пожежі загинув 55-річний чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Олевськ рятувальник загиблий  
Матеріали по темі