Події

В районі вулиці Параджанова у Житомирі горів будинок: рятувальники знайшли мертвим господаря

29 November 2018, 12:01

29 листопада о 08:37 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку в Житомирі.

Про це 29 листопада поінформувала прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться в одній із житлових кімнат оселі – там горіла підлога та речі домашнього вжитку. Під час проведення розвідки ланкою газодимозахисної служби в цій же кімнаті вони виявили тіло 67-річного власника помешкання без ознак життя. Зусиллями вогнеборців пожежу локалізовано о 08:56 та о 09:31 – ліквідовано. Вогнем знищено 10 кв. м підлоги та речі домашнього вжитку. До ліквідації загоряння залучалося 6 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями», - йдеться у повідомленні.

У прес-службі ДСНС у Житомирській області Житомир.info уточнили, що пожежа сталася в районі вулиці Параджанова – в провулку 1-му Далекому, 10.

Як повідомляв Житомир.info, в с. Зольня Олевського району Житомирської області 28 листопада на пожежі загинули двоє чоловіків: батько та син.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС Параджанова пожежа  
Матеріали по темі