Політика

Юрій Забела написав заяву про складання повноважень голови Житомирського обласного осередку «радикалів» та чекає засідання політради

3 December 2018, 15:33

Колишній губернатор Житомирської області та керівник обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка Юрій Забела написав заяву про складання своїх повноважень.

3 грудня у коментарі Житомир.info Юрій Забела підтвердив інформацію, яка поширюється у ЗМІ.

«Я заяву написав 30 листопада, її розглядатимуть на засіданні політради, але мене ще ніхто не звільнив. Ніхто мене нікуди не виганяв, бо різне пишуть. Зараз я у відпустці. Я більше хочу попрацювати по округу – це моє особисте рішення. Я вже давно працював по-своєму округу, 66-му. Так же ж відкрито і сильно працювати на сьогоднішній день…(не будеш, - уточ.) ще передвиборчої кампанії немає. Але я працював і працюю, з людьми потрібно знайомитися, знати про їх потреби. Людям в першу чергу допомога потрібна!», - наголосив Юрій Забела.

Нагадаємо, у жовтні 2017 року Юрій Забела став новим очільником Житомирського обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка. До цього часу обласним осередком «радикалів» керував Ілля Смичок, якого на нараді в Житомирі 26 жовтня 2016 року нардеп Олег Ляшко відсторонив від виконання обов’язків. Потім, до Юрія Забели, обов’язки керівника обласної організації РПЛ виконував Сергій Крамаренко, у вересні 2016-го обраний першим заступником голови Житомирської облради.

Як повідомляв Житомир.info, Юрій Забела був губернатором Житомирської області з листопада 2007 року до березня 2010 року, доки на цю посаду Віктор Янукович не призначив Сергія Рижука. До призначення губернатором Житомирської області в листопаді 2006 року, перебуваючи на посаді голови Макарівської райдержадміністрації на Київщині, Забела очолював районну парторганізацію Соціалістичної партії.

У червні 2008 року Юрій Забела вступив в ряди політичної партії «Єдиний Центр», до цього був членом «Нашої України». З червня 2009 року обирався керівником Житомирської обласної організації політичної партії «Наша Україна».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Забела радикальна партія заява  
Матеріали по темі