Місто

У Житомирі з 3 грудня в мікрорайон «Паперова фабрика» поїхав новий маршрут, – Ткачук

4 December 2018, 11:01

У Житомирі з третього грудня в мікрорайон «Паперова фабрика» почав курсувати новий маршрут

Про це 4 грудня на своїй сторінці у Facebook написав заступник мера Житомира Дмитро Ткачук.

«З вчорашнього дня (3 грудня, - уточ.) в мікрорайон «Паперової фабрики» поїхав маршрут №20 (110). З даним маршрутом до кінцевої зупинки «Силікатний завод» почало їздити 10 додаткових автобусів. Інтервал руху між якими до 15 хв. Вчора і сьогодні аналізував ситуацію на зупинці картонного комбінату. В цілому ситуація значно покращилася - вивіз всіх пасажирів забезпечено», - написав Дмитро Ткачук.

Нагадаємо, 28 листопада заступник міського голови Дмитро Ткачук поспілкувався з жителями мікрорайону «Паперова фабрика» стосовно нового маршруту №20 «Силікатний завод-вул. Андріївська», а керівник ТТУ Євгеній Демчик на своїй сторінці у Facebook опублікував лист на ім’я заступника мера та начальника управління транспорту і зв’язку міської ради щодо його бачення вирішення транспортної проблеми мікрорайону «Паперова фабрика».

Як повідомляв Житомир.info, з 13 серпня 2018 року в Житомирі запустили комунальні автобуси по маршруту 53-С від Смолянки до силікатного заводу. З 20 листопада приміський маршрут №110 продовжили до силікатного заводу, а 22 листопада на профільній транспортній комісії у Житомирі було вирішене відкриття тимчасовий маршрут №20 від вулиці Андріївської до силікатного заводу, який обслуговуватиме перевізник маршруту №110 ТОВ «САВ-ТРАНС».

Автобусний маршрут №20, який мав їздити від вулиці Андріївської до силікатного заводу через паперову фабрику, було відмінено через активістів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ткачук маршрут паперова фабрика  
Матеріали по темі