Місто

Юніорську команду житомирського ФК «Полісся» розформували, бо вона не показала результат, - Загурський

5 December 2018, 16:04

Юніорська команда житомирського футбольного клубу «Полісся» розформована, бо вона не показала обіцяний результат.

Про це на засідання міськвиконкому 5 грудня повідомив директор КП «Футбольний клуб Полісся» Житомирської міськради Володимир Загурський під час розгляду питання про затвердження фінансового плану комунального підприємства на 2019 рік.

«Команда U-19 розформована у зв’язку з недосягненням результату – це по-перше. По-друге: на сьогоднішній день в команді U-19 з 14 чоловік 6 було з Рівного, це не наші вихованці, бо тренери когось брали під виконання певної задачі, тобто тренер їм казав зайняти перше місце, або хоча б в першій частині турнірної таблиці, він казав: ми будемо боротися за місце в трійці. А є 10 місце. У зв’язку з тим, що немає результату, команду розформували», - сказав Володимир Загурський.

Він також зазначив, що найближчим часом юніорську команду відроджувати не збираються.

«У нас зараз немає такого віку. Була розмова з тренерами, з ДЮСШ, з керівництвом – у нас на сьогоднішній день наступна команда, де будуть наші хлопці, – це U-15, тобто через два роки до цього питання (створення U-19 – ред.) можна повертатися, а зараз це просто даремна трата коштів», - наголосив Загурський.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2016 року тодішній директор комунального футбольного клубу розповідав, що створена молодіжна команда U-19 віком 17-19 років, яка була заявлена в І футбольній лізі України серед аматорів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком футбол Загурський ФК  
Матеріали по темі