Місто

На майдан Корольова у Житомирі почали привозити будиночки для різдвяного ярмарку, цього року їх буде більше

6 December 2018, 12:55

6 грудня на майдан Корольова у Житомирі почали завозити дерев’яні будиночки, з яких вестиметься новорічна торгівля.

Співорганізатора проекту «Різдвяний ярмарок» Олександра Рєвнівцева у коментарі Житомир.info розповів про те, що цього року збільшили кількість будиночків.

«Дійсно, на майдан Корольова вже почали привозити будиночки. Цьогоріч ми встановимо 42 будиночки, минулого року їх було 36. Відмічу, що цього року як ніколи була велика кількість бажаючих, 120 осіб, здійснювати торгівлю під час різдвяного ярмарку. Досвід 5 років нам показав те, що ми хочемо показати і дати якість та безпечність продуктів для житомирян, й гостей міста. Всі підприємці попереджені про систему порушень, згідно якою вони можуть бути закритими. Також, ми вдвічі скоротили кількість фуд-корт точок, їх буде близько 15. М'ясо, яке буде реалізуватися у вигляді шашлику, чи інших страв під час різдвяного ярмарку, має бути придбане в «Метро», або на центральному ринку в Житомирі, і воно має бути лабораторно перевірене. Ми також вимагаємо у підприємців лабораторні висновки, аби бути впевненим у якості товару», - наголосив Олександр Рєвнівцев.

Нагадаємо, 5 грудня працівники КП «Зеленбуд» почали встановлювати на майдані Корольова живу новорічну ялинку, яка росла на території дитячого садочка № 37. Також цього дня виконавчий комітет Житомирської міської ради затвердив заходи на новорічні та різдвяні свята, зокрема – проведення Різдвяного ярмарку та концерту під час відкриття головної ялинки.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році будиночки для різдвяного ярмарку почали привозити на майдан Корольова 13 грудня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: майдан Корольова будиночки ярмарок Рєвнівцев  
Матеріали по темі