Політика

​Житомирська «Свобода» звинувачує «Укрпошту» в розповсюдженні антиукраїнської преси

7 December 2018, 12:50

Депутат від фракції ВО «Свобода» Геннадій Махорін заявив, що через мережу «Укрпошта» розповсюджується антиукраїнська газета.

Про це він повідомив на позачерговій сесії Житомирської міської ради 7 грудня.

«Через мережу «Укрпошта» розповсюджується російськомовна антиукраїнська продукція, зокрема – «Рабочая газета», яка в кожному номері називає нашу владу хунтою і веде антиукраїнську пропаганду, це газета Комуністичної партії. Так, газету можуть передплачувати, але поширювати, продавати її через державну мережу – це недопустимо», - зауважив Геннадій Махорін.

Мер Сергій Сухомлин зазначив, що за цими пропозиціями треба підготувати звернення – до «Укрпошти» та СБУ. Якщо воно буде готове до закінчення сесії, то його винесуть на голосування.

Довідка до новини: Публічне акціонерне товариство «Укрпошта» (ПАТ «Укрпошта») входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України, є правонаступником УДППЗ «Укрпошта» та є національним оператором поштового зв’язку України згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 10 січня 2002 року.

Нагадаємо, у березні 2018-го Геннадій Махорін перейшов з гуманітарної комісії Житомирської міськради до регламентної.

Як повідомляв Житомир.info, до кінця року для житомирських бібліотек та архівів за бюджетні кошти куплять 500 книг Геннадія Махоріна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія Свобода Укрпошта  
Матеріали по темі