Події

У військовій прокуратурі назвали прізвище пілота, який розбився неподалік Житомира на літаку-винищувачі

15 December 2018, 18:25

15 грудня у 2 км від аеродрому «Озерне» в Житомирському районі розбився пілот літака-винищувача Олександр Фоменко.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

«15 грудня близько 15:00 у Житомирській області під час заходу на посадку у 2-х км від аеродрому Озерне розбився військовий літак-винищувач Су-27, бортовий номер 55, приписаний до в/ч 1435. Аварія сталася під час проведення планового польоту. За попередньою інформацією з місця події, льотчик – Олександр Васильович Фоменко, загинув. На місці аварії літака працює група військових прокурорів апарату військової прокуратури Центрального регіону України, прокурорів Житомирського гарнізону та слідчих Державного бюро розслідувань. 15.12.18 ДБР до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 416 Кримінального кодексу України, «Порушення правил польотів або підготовки до них». Наразі усі обставини трагічної події з’ясовуються», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 15 грудня 2018 року під час заходу на посадку в межах планового польоту розбився літак Су-27. Його пілот загинув. Літак розбився близько 15 години у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 16 жовтня на Вінничині розбився військовий винищувач, один із загиблих пілотів – з Житомирської області.

29 жовтня 2018 року на Вінниччині, Житомирщині та Черкащині відбулось прощання з полковником Петренком Іваном Миколайовичем, який загинув в авіакатастрофі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Озерне літак винищувач пілот Фоменко  
Матеріали по темі