Події

На трасі Київ – Чоп у Житомирському районі Toyota виїхала на зустрічну смугу та зіштовхнулася з DAF, пасажир загинув

18 December 2018, 15:46

На об’їзній дорозі поблизу Житомира сталася дорожньо-транспортна пригода, на шляху перекрито рух транспорту.

Про це Житомир.info 15.00 год. 18 грудня розповів водій Ігор, зазначивши, що усі автомобілі прямують через місто Житомир. Рух автотранспорту забезпечують патрульні поліцейські.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info розповіли, що у Житомирському районі сталася ДТП за участю трьох автомобілів. У результаті події загинув молодий чоловік.

«Близько 10.00 год. 18 грудня у селі Кам’янка Житомирського району сталася дорожньо-транспортна пригода. За попередніми відомостями, водій автомобіля Toyota Corolla, 1962 року народження, на 146 км автодороги Київ – Чоп під час обгону вантажного автомобіля МАЗ виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив зіткнення з автомобілем DAF. В наслідок ДТП пасажир автомобіля Toyota Corolla, 1987 року народження, загинув на місці події. Слідчо-оперативна група з’ясовує всі обставини пригоди», – поінформували у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 18 грудня 2018 року у селі Двірець Житомирського району сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: зіштовхнулися Opel та Toyota. У ДТП загинули троє людей, травми отримали ще троє, серед них – дитина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі