Події

У підвалі 9-поверхівки на Великій Бердичівській у Житомирі сталася пожежа, госпіталізували безхатька

19 December 2018, 12:41

У підвалі багатоповерхівки в Житомирі сталася пожежа – горіло сміття.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«18 грудня, о 17:12, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвалі дев’ятиповерхового житлового будинку в м. Житомир. Про це рятувальників сповістили випадкові перехожі, які побачили дим, що виходив назовні», – поінформували у прес-службі та уточнили, що мова йде про один з будинків на вулиці Великій Бердичівській.

На місці події бійці ДСНС встановили, що всередині підвалу горить сміття. Під час проведення розвідки в задимленому приміщенні вогнеборці виявили безхатченка. Чоловік був при свідомості, але надихався їдкого диму. Його медики госпіталізували до однієї з лікарень обласного центру.

О 17:19 пожежу локалізовано та о 17:47 – ліквідовано. Вогнем знищено сміття на площі 3 кв. м. До ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Наразі всі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 18 грудня над будинками в районі вулиці Івана Кочерги у Житомирі з’явилися хмари диму. З’ясувалося, винуватцями задимленості стали безхатьки, які біля сміттєвих контейнерів палили проводи, аби отримати мідь.

Як повідомляв Житомир.info, 2 грудня 2018 року на Крошні у Житомирі палала господарча будівля, полум’я від якої ледь не перекинулось на будинки поруч. Виявилося, що у сараї часто ночував безхатько, який протоплював стару потріскану піч.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники  
Матеріали по темі