Події

​Дві ДТП у Коростені: на перехресті перекинувся мікроавтобус, BMW в’їхав у паркан водоканалу

22 December 2018, 09:37

21 та 22 грудня в місті Коростень Житомирської області трапилися принаймні дві дорожньо-транспортні пригоди: BMW врізався в стовп, а затим – паркан водоканалу, а на регульованому перехресті біля автозаправки перекинувся мікроавтобус.

Про ДТП біля водоканалу 21 грудня повідомили в групі Коростень today у фейсбук.

«BMW врізався в паркан. За попередніми даними, водій автомобіля не впорався з керуванням і врізався в стовп, а потім ще й в паркан водоканалу! Пів дороги перекрито, залишки авта було розкидано повсюди. Стан здоров'я водія не відомий», - йдеться в дописі, до якого прикріпили відео:


У відділі комунікації ГУНП у Житомирській області Житомир.info розповіли, що водій BMW був травмований і доставлений до лікарні.

Про інше ДТП, яке трапилося вже зранку 22 грудня, Житомир.info повідомив читач Максим.

«ДТП сталося сьогодні в Коростені. Перехрестя Варшавське шосе-вулиця Жовтнева. Біля АЗС «Фактор», - написав читач і надіслав знімки, на яких – перекинутий автомобіль, поруч ще два мікроавтобуси, порвані дроти і уламки дерева й пластику на дорозі.

Подробиці тут

Нагадаємо, вранці 18 грудня 2018 у селі Двірець Житомирського району сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода з Opel і Toyota, в якій загинули три людини. Вцілілі пасажири - 8-річний хлопчик та дві жінки - перебували у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія пішохідний перехід Коростень  
Матеріали по темі