Влада

На посаду керівника Житомирського музучилища є два претенденти

9 January 2019, 13:45

Житомирська обласна рада завершила прийом документів від претендентів на посаду директора Житомирського музичного училища ім. В. С. Косенка.

Про це 9 січня повідомила прес-служба Житомирської облради.

«Відповідно до вимог чинного законодавства, прийом заяв тривав два місяці, а саме з 5 листопада 2018 по 5 січня 2019 року. Очолити комунальний заклад виявили бажання два претенденти: викладач та заступник директора цього закладу», - інформує облрада.

Керівника навчального закладу обиратимуть шляхом таємного голосування терміном на п’ять років. Вибори директора відбудуться 24 січня 2019 року.

В облраді нагадують: керівника закладу шукають у зв’язку із завершенням терміну дії контракту з нинішнім директором - Євгенієм Шестаковим, який очолює училище з 2014 року.

Нагадаємо, 24 грудня 2013 року в Житомирському музичному училищі імені В.С. Косенка Житомирської обласної ради відбулись вибори директора. На посаду керівника закладу претендували чотири викладачі училища: Світлана Демидова, Руслан Козаченко, Віктор Козловський, а також Євгеній Шестаков. Останній і очолив заклад.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2018 року конкурсна комісія визначилася з кандидатом на посаду гендиректора Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера Житомирської обласної ради: ним стала Тетяна Руденька – артистка драми, викладачка училища культури, дружина депутата Житомирської облради від БПП «Солідарність», члена постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності Андрія Руденького. Рішення про призначення гендиректорки прийматимуть на сесії облради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: музучилище музичне училище конкурс  
Матеріали по темі