Влада

Конкурсна комісія заслухала презентації кандидатів на посади директорів житомирських медзакладів

9 January 2019, 19:12

У Житомирі конкурсна комісія продовжує обирати кандидатів на керівні посади шести медичних закладів міста. Перше засідання конкурсної комісії відбулося 27 грудня 2018 року, на якому розглядали заяви претендентів. В результаті, до конкурсу було допущено дев’ять учасників, серед яких більшість нинішні очільники підприємств. Друге засідання конкурсної комісії відбулося 9 січня. На ньому перші чотири кандидати представили свої презентації про стратегію розвитку лікарень.


«Конкурсна комісія з визначення переможців конкурсу на посади директорів новостворених комунальних підприємств розпочала свою діяльність ще у минулому році. 27 грудня відбулось перше засідання, на якому розглядались документи надані претендентами, визначилась можливість їх допуску до участі у конкурсі. Сьогодні відбулося друге засідання, на якому розглядалося вже презентації претендентів на посади директорів стоматологічної поліклініки №1, стоматологічної поліклініки №2, дитячої стоматологічної поліклініки і лікарні №1», - розповідає голова конкурсної комісії Ірина Шкап.

Вона також зауважує, що у комісії з'явилися і перші фаворити.

«Членам комісії дуже сподобались презентації на претендента дитячої стоматологічної поліклініки та на посаду директора лікарні №1 - це керівники, які зараз очолюють комунальні підприємства», - додає Ірина Шкап.

На наступному засіданні, яке відбудеться 11 січня, комісія заслухає ще п’ять кандидатів, які претендуватимуть на керівні посади у КП «Дитяча лікарня ім. В.Й.Башека» та КП «Лікарня №2».

Як повідомляв Житомир.info, 27 та 28 листопада 2018 року Житомирська міська рада оголосила конкурси на посади керівників трьох лікарень: №1, №2 та дитячої лікарні ім. В.Й. Башек.

28 листопада 2018 року Житомирська міська рада оголосила конкурси на посади керівників трьох стоматполіклінік: «Стоматологічна поліклініка № 1», «Стоматологічна поліклініка № 2» та «Дитяча стоматологічна поліклініка».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс комісія медзаклади  
Матеріали по темі