Влада

Мер Житомира створив робочу групу, яка списуватиме непотрібне майно «Міськсвітла»

24 January 2019, 17:12

Житомирський міський голова створив робочу групу, яка займеться списанням непотрібного майна, яке перебуває на балансі у КП «Міськсвітло».

Розпорядження «Про затвердження складу робочої групи з розгляду питання списання окремого майна комунального підприємства «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради» мер Житомира підписав 24 січня 2019 року.

«З метою раціонального використання майна комунальної власності Житомирської міської об’єднаної територіальної громади, відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», Національним положенням (стандартам) бухгалтерського обліку та ст. 42 закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:затвердити склад робочої групи по розгляду питання списання окремого майна, що перебуває на балансі комунального підприємства Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради згідно додатку», - йдеться у документі.

В розпорядженні зазначається, що робоча група до 1 березня 2019 року має надати рекомендації щодо подальшого використання (списання, відчуження) майна, що перебуває на балансі комунального підприємства Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради.

До складу робочої групи входять секретар міської ради, члени виконкому, представники депутатського корпусу та працівники міської ради.

24 січня Житомир.info вирішив поцікавитися у секретаря Житомирської міської ради Наталії Чиж, що саме планує списувати, утилізовувати робоча група.

«Справа в тому, що у нас цього разу до новорічних та різдвяних свят було закуплено багато речей: і фотозони, іграшки, гірлянди, і нам потрібно його належним чином зберегти. Тобто, його потрібно передати на відповідальне зберігання, щоб воно було гарно запаковано та збережено. Адже щороку щось б’ється, щось гниє, бо склади сирі та холодні. Тому, було прийнято рішення, передати це все на зберігання «Міськсвітлу», але у них склади зайняті, наприклад: у них лежить ялинка, яку нам колись подарували за 1 грн, але жодного разу нею не користувались. З часом, за 10 років, цю ялинку розібрали на запчастини, коли доповнювали штучну ялинку, яка була минулі роки. Для того, аби «Міськсвітло» сам не робив такі речі, і самостійно не приходили на виконком з паперами, було прийнято рішення, що створюємо комісію і їдемо все дивимось і переглядаємо, що дійсно підлягає списанню – фотографуємо, утилізуємо», - розповіла Наталія Чиж.

Інтерв’ю з колишнім керівником КП «Міськсвітло» Олегом Бічуком можна переглянути тут

Як повідомляв Житомир.info, 4 грудня 2018 року Сергій Сухомлин підписав розпорядження про звільнення Олега Бічука з посади керівник КП «Міськсвітло», який пропрацював на цій посаді більше двох років. 6 грудня 2018 року мер Житомира підписав розпорядження про призначення на посаду директора комунального підприємства «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради Сергія Ковальчука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чиж розпорядження Міськсвітло майно  
Матеріали по темі