Суспільство

У Житомирській області шляховики почали латати ями на дорозі до Новограда-Волинського

4 February 2019, 13:01

4 лютого Житомирська та Новоград-Волинська ДЕД ДП «Житомирський облавтодор» розпочали ліквідовувати ямковість на автомобільній дорозі М-06.

Про це інформує прес-служба САД у Житомирській області.

«На території Житомирської області вже кілька днів утримується майже весняна погода. Температура повітря зі знаком плюс та відсутність опадів дозволяють працівникам дорожньої галузі виконувати роботи з ліквідації аварійної ямковості. В кінці минулого тижня було відремонтовано холодним асфальтобетоном 34 кілометри шляху міжнародного значення М-06 Київ-Чоп (від 69 по 103 кілометри). Сьогодні ж (4 лютого), Житомирська та Новоград-Волинська ДЕД ДП «Житомирський облавтодор» розпочали роботу від 103-го по 112-й кілометри та від 152-го по 183-й кілометри автомобільної дороги М-06», - повідомили у прес-службі.

Зазначимо, що траса М-06 починається в Києві, проходить через Коростишів, Житомир, Новоград-Волинський, Корець, Рівне, Броди, Львів, Стрий, Сколе, Свалява, Мукачево, Ужгород та закінчується на пропускному пункті Чоп.

Нагадаємо, в Житомирській області з 2018 року залишились невикористаними кошти субвенції у сумі 75 млн грн, які депутати облради внесуть в план фінансування на 2019 рік, на ремонт доріг.

Як повідомляв Житомир.info, на ремонт доріг у Житомирській області за три роки планують витратити 3 млрд 376 млн 589,4 тис. грн, з яких: експлуатаційне утримання та поточний середній ремонт на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення – 2 млрд 476 млн 589,4 тис. грн; капітальний ремонт – 900 млн грн.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт ями  
Матеріали по темі