Місто

У житомирських школах з 18 лютого відновиться навчання після карантину

14 February 2019, 17:43

У Житомирі з 18 лютого відновлять навчальний процес у всіх закладах освіти, де з 30 січня був оголошений карантин.

Під час засідання міської комісії ТЕБ і НС 14 лютого було прийнято рішення про відновлення навчання та скасування обмежувальних заходів у загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах та у закладах професійно-технічної освіти.

«На засіданні було прийнято рішення щодо відновлення освітнього процесу з 18 лютого. Карантинні заходи були введені вчасно, це дало позитивний результат», - розповіла у коментарі Житомир.info начальник управління охорони здоров'я Житомирської міської ради Марія Місюрова.

Нагадаємо, 7 лютого 2019 року в міськраді під час засідання комісії було прийнято рішення продовжити карантин до 16 лютого у зв’язку з нестійкою епідситуацією захворюваності на грип та ГРВІ.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирі з 30 січня запровадили карантин через три школи, де поріг захворюваності на грип та ГРВІ перевищив 20%. 29 січня в.о. міського голови Світлана Ольшанська підписала розпорядження про призупинення навчального процесу не лише у школах, але й ПТУ, музичних та спортивних школах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: карантин грип ГРВІ Місюрова  
Матеріали по темі