Влада

Мер Житомира планує до виборів зібрати сесію по питанню гімназії №23 та не збирається на збори ТТУ

20 February 2019, 14:35

Мер Житомира Сергій Сухомлин планує зібрати сесію міської ради для вирішення питання з будівництвом нового корпусу гімназії №23, не відкладаючи це питання на «після виборів».

Про це Сергій Сухомлин 20 лютого сказав в коментарі Житомир.info.

«Сесія буде тоді, коли мені проектанти дадуть обсяги, вони зараз рахують, виходячи з вимог і всього іншого, визначають обсяги, пляму забудови і орієнтовну вартість проекту, бо вона залежить від метрів квадратних – чи 3 тисячі, чи 4,5. Треба розуміти обсяги. Я розумію, що перед виборами будь-яка сесія може бути просто черговим передвиборним майданчиком для політичних заяв, але відкладати з-за цього життя міста і будівництво школи на місяць чи півтора не вважаю за необхідне», - наголосив мер Житомира.

За даними сайту Центральної виборчої комісії, станом на 19 лютого довіреними особами кандидатів у президенти є четверо депутатів Житомирської міської ради: Наталія Леонченко (фракція Опозиційного блоку) – довірена особа кандидата Юрія Бойка по округу №62 (Житомир); Олександр Величко та Василь Шевченко (позафракційні) – кандидата Анатолія Гриценка по округ №62 та №67 (Чуднів); Олександр Рибак (Об’єднання «Самопоміч») – кандидата Андрія Садового по округу №62.

Нагадаємо, 8 лютого мер говорив, що будуть збирати позачергову сесію і виділяти кошти для початку будівництва нового корпусу гімназії №23.

Сергій Сухомлин також прокоментував анонсовані на 22 лютого збори трудового колективу трамвайно-тролейбусного управління для обговорення питання «Чи потрібне місту ТТУ?».

«Я не збираюся брати участь в цих зборах. Профспілки можуть обговорювати будь-що й приймати будь-яке рішення, але я вважаю, що мені не потрібно сідати й ще раз обговорювати це питання. ТТУ місту потрібне», - сказав Сергій Сухомлин.

Скріншот запрошення з редакційної пошти

Як повідомляв Житомир.info, 24 січня 2019 року в Житомирській міській гуманітарній гімназії №23 імені М.Очерета в одному з класів обвалилася стеля. 7 лютого мер створив робочу групу, яка підтримала пропозицію будівництва нового корпусу для гімназії № 23. З 18 лютого старшокласники гуманітарної гімназії навчаються в аудиторіях Житомирського університету ім.Івана Франка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин сесія гімназія ТТУ  
Матеріали по темі