Події

​На Старому бульварі у Житомирі чоловіка покусали дві вівчарки, поліція розпочала перевірку

23 February 2019, 11:50

21 лютого на Старому бульварі у Житомирі чоловіка покусали двоє собак. Потерпілий отримав травми стегна, гомілки та руки і звернувся до травмпункту, після чого написав заяву до поліції.

Про такий випадок, який трапився у людному місці, журналісту Житомир.info розповів сам потерпілий – Ігор Симонов. Він стверджує, що вівчарок на нього нацькували господарі, коли він проходив повз.

У своєму дописі у соцмережі житомирянин розповів, що собаки були на вільному вигулі й одразу напали, при цьому власники майже не діяли, а тому вівчарки встигли кілька разів вкусити чоловіка.

«21.02.2019 року на мене нацькували двох собак породи вівчарка. Подія сталась на Старому бульварі (третьому) близько басейну ДЮСШ. Собаки були на вільному вигулі і одразу на мене напали, коли я проходив повз. Власники тварин майже не діяли, тому собаки встигли вкусити мене за стегно, гомілку та руки. Мені довелось звернутися до травмпункту для отримання допомоги. Власників цих собак досі не знайдено. Прошу розголошення цього випадку для безпеки житомирян!», - написав у соцмережі Ігор Симонов.


У поліції журналісту Житомир.info підтвердили інформацію про дану подію.

«Така заява до Житомирського відділу поліції дійсно надійшла, це було 22 лютого. На даний момент вона належним чином зареєстрована та розпочаті відповідні перевірки», - прокоментували в прес-службі ГУНП в Житомирській області.

Нагадаємо, у жовтні 2018 року на Михайлівській у Житомирі безпритульний пес вкусив жінку. Захисники тварин пояснили житомирянам, як діяти у подібних випадках.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2018 року безпритульна собака вкусила дитину біля житомирського дитсадка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пес собака вівчарка бульвар парк укус травма поліція  
Матеріали по темі