Політика

У Житомирській області в двох окружних виборчих комісіях припинили повноваження членів-прогульників

12 March 2019, 12:19

11 березня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, під час якого Комісія внесла зміни до складу ОВК з виборів Президента України на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

У додатках до відповідної постанови, є інформація про дострокове припинення повноважень членів двох окружних виборчих комісій у Житомирській області – №62 (Житомир) та №67 (Чуднів) – які пропустили два і більше засідань. З Житомирської ОВК виключили представників кандидатів Віктора Бондаря та Олександра Ващенка, з Чуднівської – від цих двох кандидатів та від Ольги Богомолець і Ігоря Шевченка.


Нагадаємо, 18 лютого ЦВК затвердила склад шести окружних виборчих комісій Житомирської області. Перше офіційне засідання окружної виборчої комісії №62 відбулося ввечері 19 лютого у сесійній залі Житомирської міської ради: на ньому були присутні 26 членів з 36.

Як повідомляв Житомир.info, 8 березня ЦВК затвердила форму і текст виборчого бюлетеня на виборах президента 31 березня 2019 року: бюлетень з прізвищами 39 кандидатів буде довжиною 80 см.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЦВК вибори ОВК  
Матеріали по темі