Події

На Перемоги в Житомирі не поділили дорогу маршрутка і BMW, патрульні на ДТП не виїжджали

12 March 2019, 17:12

Увечері 11 березня на перехресті біля Російсько-Вільського кладовища в Житомирі трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі маршрутного таксі.

Про це Житомир.info розповіла читачка.

ДТП трапилося на перехресті вулиць Перемоги та Миколи Сціборського (колишня Яна Гамарника) за участі маршрутки №147. За даними свідка, маршрутка наче «притисла» BMW сьомої серії до тротуару, легковик заїхав у стовп.

«Як саме трапилось ДТП, я не бачила, але на цьому перехресті більш як півдня не працювали світлофори, які доволі часто тут не працюють», - написала читачка.

У патрульній поліції Житомирської області факт ДТП підтвердили, однак подробиці розповісти не змогли. За даними прес-служби, виклик до чергової частини не надходив, матеріалів з місця події немає.

«Зв’язувалися з перевізником, він також підтверджує факт ДТП, але будь-яких інших даних немає. На місці події працював екіпаж, але це були не патрульні, можливо, працівники ДСО (Державної служби охорони, ред.). Даних про потерпілих не маємо. Ймовірно, водій та перевізник дійшли згоди та оформили матеріали без втручання поліції», - пояснили у прес-службі управління патрульної поліції.

Нагадаємо, 11 березня 2019 десятки правоохоронців забезпечували порядок під час зустрічі кандидата у президенти Петра Порошенка з житомирськими виборцями на майдані Корольова.

Як повідомляв Житомир.info, 12 березня житомирські патрульні виклали відео погоні за автомобілем, водій якого проігнорував вимогу зупинитися і їхав збувати викрадену у знайомої оргтехніку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція BMW вул. Перемоги  
Матеріали по темі