Місто

Житомирські комунальники латали ями на Корбутівці та Смолянці

21 March 2019, 09:34

Працівники житомирського КП УАШ продовжують латати ями на дорогах: цього тижня працювали на вулиці Леха Качинського та Великій Бердичівській.

Про це 20 березня повідомила прес-служба Житомирської міськради.

«Для підвищення безпеки руху та запобігання подальшої руйнації асфальтобетонного покриття працівники КП «УАШ» та приватні підрядні організацій продовжують ліквідовувати глибокі вибоїни. Цього тижня працівники комунального підприємства управління автомобільних шляхів виконували асфальтування із застосуванням рециклера», - інформує мерія.

Ліквідація аварійної ямковості гарячою асфальтобетонною сумішшю проводилась на двох вулицях:

  • вул. Л.Качинського від майдану Соборний до магазину «Люцина» - 32 кв. м;
  • вул. В.Бердичівська від Жуйка до майдану Смолянського – 37 кв. м.

Було виготовлено та влаштовано 11,3 тонн суміші.

«Погода дозволила продовжити роботи з ліквідації аварійних ямковостей та підлатати декілька вулиць. У квітні, як тільки погодні умови врегулюються, ми розпочнемо виконувати поточний ремонт вулиць міста», - пообіцяв заступник директора КП «УАШ».

Нагадаємо, управління автомобільних шляхів Житомирської міськради невдовзі може перестати існувати як окреме комунальне підприємство і приєднатися до КП «Зеленбуд».

Як повідомляв Житомир.info, капітальний ремонт вулиці Великої Бердичівської від Соборного майдану до Старого бульвару міститься в переліку об’єктів, які збираються відремонтувати за кошти з обласного дорожнього фонду. За словами начальника управління комунального господарства Житомирської міськради Олександра Марцуна, на ремонт п’яти вулиць у Житомирі дорожній фонд ОДА збирається виділити 83 млн грн.

22 лютого 2019 року виконком затвердив перелік з 9 доріг у Житомирі, які збираються капітально відремонтувати у поточному році. Нещодавно комунальники заявили, що припиняють латати ями на міських дорогах і в квітні візьмуться за поточний ремонт вулиць.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога яма УАШ ремонт  
Матеріали по темі