Місто

​Управління міської ради замовило проекти капремонтів ще двох вулиць у Житомирі: Перемоги та Корольова

21 March 2019, 11:44

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради замовило виготовлення двох проектів, за якими мають здійснити капітальний ремонт вулиці Корольова та частини вулиці Перемоги.

Відповідні договори з підрядними організаціями опубліковані на ресурсі ProZorro.

Так, 15 березня був укладений договір з ФОП Пославський О.А., який за 247,9 тис. грн має виконати проектні та вишукувальні роботи по об’єкту «Капітальний ремонт вул. Корольова в м. Житомирі».

20 березня був укладений договір з ФОП Данильчук А.Ф., який за 311,4 тис. грн має підготувати проект капітального ремонту частину вулиці Перемоги – від майдану Соборного до майдану Короленка.

За обома договорами підрядники мають виконати роботи упродовж березня та квітня 2019 року.

Нагадаємо, 11 березня 2019 року управління капітального будівництва Житомирської міської ради замовило виготовлення проектної документації по проведенню капітального ремонту частини вулиці Великої Бердичівської – від майдану Соборного до Старого бульвару, яку мають ремонтувати за кошти з обласного дорожнього фонду.

Як повідомляв Житомир.info, 22 лютого 2019 року виконком затвердив перелік з 9 доріг у Житомирі, які збираються капітально відремонтувати у поточному році.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт УКБ  
Матеріали по темі