Суспільство

У службі автодоріг показали, як поблизу кордону з Республікою Білорусь у Житомирській області шляховики вирівнюють дорогу

26 March 2019, 15:20

На ділянці шляху М-21 в Овруцькому районі дорожники влаштовують вирівнюючий шар асфальтобетону.

Про це 26 березня інформує прес-служба служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 6 лютого поточного року №130-«р, тривають роботи з поточного середнього ремонту дорожнього покриття в Житомирській області. Так, на ділянці міжнародного шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський – км 11-000+19-000, що в Овруцькому районі поблизу кордону з Республікою Білорусь, проводяться роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону. Цьому передувало влаштування щебенево-піщаної суміші, що слугує шаром основи», - йдеться у повідомленні.

Згідно з угодою, роботи виконує ПП «Автомагістраль», термін виконання робіт – до кінця року, вартість ремонту – 92 мільйони 631 тисяча гривень з держбюджету.

Нагадаємо, 26 жовтня 2018 року у місті Гомель відбувся Форум регіонів України та Республіки Білорусь, на якому президент України Петро Порошенко запропонував зробити цей захід щорічним і наступного разу провести у Житомирі. 21 січня 2019 року голова Житомирської ОДА Ігор Гундич підписав розпорядження про створення обласного організаційного комітету з підготовки та проведення форуму регіонів у Житомирі. 26 березня керівники області зустрілися з Послом Республіки Білорусь та обговорили організаційні моменти для проведення Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь у місті Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області до 2020 року планують зробити поточний середній ремонт шматка автодороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (через Вінницю). Мова йде про ділянку дороги протяжністю 15 км від Житомира до Черняхова. 26 лютого 2019 року Служба автодоріг у Житомирській області оголосила міжнародний тендер на 213 мільйонів 671 тисячу 120 гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Овруцький район САД ремонт дорога кордон  
Матеріали по темі