Місто

До уваги житомирян: міський відділ Пенсійного фонду з майдану Польового переїжджає на Перемоги

27 March 2019, 16:18

Через ремонтні роботи та будівництво «Прозорого офісу» на майдані Польовому, 8 у Житомирі місце розташування міського відділу обслуговування громадян Житомирського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області змінюється.

Про це 27 березня Житомир.info повідомили у головному управлінні Пенсійного фонду області.

«Повідомляємо, з 01 квітня 2019 року змінюється місце розташування Житомирськогоміського відділу обслуговування громадян Житомирського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області, що був розміщений за адресою: м. Житомир, майдан Польовий, буд 8. З 1 квітня 2019 року, прийом громадян міським відділом обслуговування громадян буде здійснюватися за адресою: м. Житомир, вул. ПЕРЕМОГИ, 55 (1-й поверх, ліве крило)», - йдеться у повідомленні.

Графік роботи: понеділок-четвер з 8.30-17.45; п'ятниця - з 8.30-16.30. Довідкову інформацію можна отримати за номером тел. 42 09 05

УВАГА! У зв’язку із переїздом, у п’ятницю 29 березня 2019 року прийом громадян Житомирським міським відділом обслуговування громадян ПРОВОДИТИСЯ НЕ БУДЕ.

У коментарі Житомир.info у головному управлінні Пенсійного фонду України в Житомирській області зазначили, що міський відділ пенсійного знаходитиметься на вулиці Перемоги, 55 до завершення всіх ремонтних робіт за адресою майдан Польовий, 8.

Нагадаємо, 22 лютого 2019 року управління капітального будівництва Житомирської міськради замовило за 497,8 тис. грн проектно-кошторисну документацію для реконструкції приміщення Богунської райради під «Прозорий офіс».

27 лютого 2019 року уряд виділив 29 млн 843 тис. 634 грн державної субвенції на «Прозорі офіси» в трьох містах Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, перший «Прозорий офіс» у Житомирі за 35 млн грн почали будувати в листопаді 2018 року на майдані Польовий, 8, де знаходиться Корольовська райрада. За словами начальника управління капітального будівництва міськради В’ячеслава Глазунова, реконструкція будівлі Корольовської райради має здійснюватись на умові співфінансування з державного та міського бюджету. На виконання робіт з організації «Прозорого офісу» у Житомирі міністерство соціальної політики у 2018 році виділило 15 мільйонів 840 тисяч 687 гривень.

За даними ресурсу ProZorro, тендер на реконструкцію адмінбудівлі Корольовської райради і створення там ЦНАПу у форматі «Прозорого офісу» був проведений у листопаді. 19 листопада відбулась процедура розкриття пропозицій: переможцем було обрано ТОВ «Зодчество ЛТД» з ціновою пропозицією у 35 млн 410,7 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пенсійний фонд Перемоги пенсійний адреса  
Матеріали по темі