Місто

На проектну документацію ще одного «Прозорого офісу» в Житомирі витратять майже півмільйона гривень

25 February 2019, 11:07

Управління капітального будівництва Житомирської міськради замовило технічне заключення та розроблення проектно-кошторисної документації, у томі числі з проведенням експертизи, для реконструкції адмінбудівлі по вулиці Перемоги, 55 і створення ЦНАПу у форматі «Прозорий офіс».

Звіт про укладений договір з ФОП Данильчук А.Ф. від 22 лютого 2019 року опублікований на ресурсі ProZorro. Ціна договору – 497 тис. 832,85 грн (без ПДВ).

Згідно календарного плану проведення проектних робіт по вказаному об’єкту, в лютому 2019 року підрядник має провести технічне обстеження адмінбудівлі, а протягом березня-квітня – розробити проектно-кошторисну документацію, в тому числі провести експертизу.

Нагадаємо, рішення № 834 про створення двох центрів надання соціальних послуг «Прозорий офіс» за адресами: площа Польова, 8 для населення Корольовського району та вул. Перемоги, 55 для населення Богунського району було прийняте 7 грудня 2017 року Житомирською міською радою. За даними адресами буде здійснено реконструкцію адміністративних будівель за сучасними проектами з улаштуванням комфортних зон очікування та прийняття документів, дитячої кімнати, приміщень обробки документів.

Перший «Прозорий офіс» у Житомирі почали будувати в листопаді 2018 року на майдані Польовий, 8, де знаходиться Корольовська райрада. За словами начальника управління капітального будівництва міськради В’ячеслава Глазунова, реконструкція будівлі Корольовської райради має здійснюватись на умові співфінансування з державного та міського бюджету. На виконання робіт з організації «Прозорого офісу» у Житомирі міністерство соціальної політики виділило 15 мільйонів 840 тисяч 687 гривень.

За даними ресурсу ProZorro, тендер на реконструкцію адмінбудівлі Корольовської райради і створення там ЦНАПу у форматі «Прозорого офісу» був проведений у листопаді. 19 листопада відбулась процедура розкриття пропозицій: переможцем було обрано ТОВ «Зодчество ЛТД» з ціновою пропозицією у 35 млн 410,7 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2017 року мер Сергій Сухомлин інформував, що Мінсоцполітики виділило Житомиру по пілотній програмі 8 млн грн на ЦНАП, а в 2018 році обіцяли виділити ще 30 млн грн на переобладнання двох райрад під ЦНАПи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер Прозорий офіс ПКД УКБ Богунська райрада  
Матеріали по темі