Влада

В Житомирській міськраді на відкритому конкурсі обирають начальника управління транспорту

3 April 2019, 17:01

В прес-центрі Житомирської міської ради 3 квітня проходить конкурс кандидатів на посаду начальника управління транспорту та зв’язку.

Чотири кандидати на вакантну посаду склали письмовий іспит, який перевірить комісія, а потім ще мають пройти співбесіду.

«Конкурсна комісія завершує перевірку письмового іспиту претендентів на посаду начальника управління транспорту. Після виставлення балів за письмові відповіді на запитання з законодавства, із чотирма претендентами буде проведено усні співбесіди», - повідомив о 16:40 журналіст Житомир.info, який слідкує за перебігом конкурсу.

Серед чотирьох кандидатів є колишній працівник КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Сергій Лазарєв, колишній керівник КП «Тролейбусне управління» Білоцерківської міської ради Костянтин Підпокровний, який до серпня 2013 року працював начальником управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради. Ще один претендент – Євген Древняк, який у 2018 році працював на підприємстві «Кромберг енд Шуберт» та в правлінні дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської обласної державної адміністрації. Четвертий претендент на посаду начальника управління – Анатолій Ковальчук, який минулого року отримував дохід від підприємницької діяльності та зарплату за основним місцем роботи в ДП «Житомирський ремонтний завод радіотехнічного обладнання "Промінь"» й виплати від Міністерства оборони України: одноразову грошову допомогу за вислугу років та при отриманні інвалідності 2 групи.

За результатами іспиту до інтерв'ю були запрошені троє з чотирьох претендентів: Євген Древняк набрав менше 50% можливих балів під час письмового іспиту.

Детальніше про конкурс на посаду начальника управління транспорту та зв’язку дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, 28 січня 2019 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про звільнення з 31 січня 2019 року Грищука Михайла Володимировича, начальника управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради за власним бажанням. 1 лютого на сайті ТТУ з’явилося звернення профспілкового комітету комунального підприємства до мера з проханням не звільняти Грищука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада конкурс начальник транспорт вакансія  
Матеріали по темі