Влада

Мер Житомира призначив начальника управління транспорту і зв’язку та встановив йому надбавку за вислугу років

13 April 2019, 11:54

Костянтина Підпокровного Житомирський міський голова Сергій Сухомлин призначив начальником управління транспорту і зв’язку міської ради.

Відповідне розпорядження Сергій Сухомлин підписав 11 квітня.

«Призначити з 16 квітня 2019 року Підпокровного Костянтина Володимировича на посаду начальника управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради, як такого, що пройшов за конкурсом, з випробувальним строком три місяці, з посадовим окладом згідно із штатним розписом. Виплачувати Підпокровному К.В. у період випробувального строку надбавку за 11 ранг посадової особи місцевого самоврядування, присвоєний під час роботи в управлінні транспорту та зв’язку Житомирської міської ради», – йдеться у розпорядженні.

Також міський голова розпорядився встановити Костянтину Підпокровному стаж служби в органах місцевого самоврядування 9 років, 4 місяці та 17 днів та надбавку за вислугу років у розмірі 15%.

Нагадаємо, 3 квітня впродовж чотирьох годин конкурсна комісія визначала кращого претендента на посаду начальника управління транспорту Житомирської міської ради. За результатами спілкування із кандидатами комісія вирішила, що найбільш компетентним претендентом на посаду є Костянтин Підпокровний, який був начальником управління транспорту за попереднього міського голови Володимира Дебоя.

Як повідомляв Житомир.info, 28 січня 2019 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про звільнення з 31 січня 2019 року Грищука Михайла Володимировича, начальника управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради за власним бажанням. 1 лютого на сайті ТТУ з’явилося звернення профспілкового комітету

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження призначення Підпокровний управління транспорту  
Матеріали по темі