Події

У Житомирі на Домбровського 12 рятувальників гасили пожежу в квартирі на дев’ятому поверсі

15 April 2019, 12:00

14 квітня по вулиці Домбровського в Житомирі у дев’ятиповерхівці горіла квартира.

Про це 15 квітня інформує прес-служба ДСНС України в Житомирській області.

«14 квітня о 07:19 до служби порятунку «101» м. Житомир надійшло повідомлення про пожежу в квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку по вул. Домбровського. За вказаною адресою виїхали два відділення вогнеборців 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини. З’ясувалося, що з вікна квартири на 9-му поверсі йде дим. Сусідка розповіла, що господарі повинні бути на дачі. Для того, щоб зайти в квартиру, керівник гасіння залучив на місце події автодрабину. Через вікно балкону фахівці ДСНС потрапили в сильно задимлену оселю. Там в одній із житлових кімнат тлів диван», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники не допустили розповсюдження горіння по всій площі кватири та на сусідні помешкання. Вогнем знищено диван, пошкоджено майно в кімнаті.

«На ліквідацію надзвичайної події залучалося 12 чоловік особового складу та 3 спецавтомобілі. Усі обставини наразі встановлюються», - запевнили у прес-службі ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, у мікрорайоні Польова в Житомирі надвечір 12 березня 2019 року сталася пожежа у квартирі п’ятиповерхового будинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа Домбровського  
Матеріали по темі