Політика

Нардеп Арешонков офіційно заявив, що знову буде балотуватися по Коростенському округу

22 April 2019, 19:47

Народний депутат Володимир Арешонков (фракція Блоку Петра Порошенка) на зустрічі в Олевську офіційно заявив, що на наступних парламентських виборах буде знову балотуватися по мажоритарному округ №64 (Коростенський, Лугинський, Овруцький, Олевський райони).

Відео із заявою нардепа 22 квітня оприлюднив сайт «Олевський інформаційний портал», засновником якого є нинішній заступник мера Олевська, депутат Житомирської облради від ВО «Батьківщина» Олександр Ніколайчук.

«Якщо тільки команда нового президента підніме питання про те, щоб розпустити нинішній склад Верховної Ради і оголосити дострокові парламентські вибори – я буду одним з перших, хто це підтримає… Якщо зараз таке рішення буде прийняте – можливі парламентські вибори дострокові в серпні місяці… Я буду йти на ці парламентські вибори від 64-го виборчого округу. Я буду звертатися до вас за підтримкою в цьому питанні. У вас буде вибір, тому що крім мене будуть йти і мої, я вже знаю, колеги з Верховної Ради, будуть іти представники різних політичних партій, я переконаний, що буде представник нової команди, я маю на увазі Зеленського, буде іти представник від Радикальної партії, однозначно, від партії «Батьківщина» і багато ще політичних партій представлять вам на окрузі своїх кандидатів. Я сьогодні офіційно роблю таку заяву, тому що не знаю, ким було запущено по району інформацію, що Арешонкова купили, що він знімається з виборчого процесу», - сказав олевчанам Володимир Арешонков.

Нагадаємо, нещодавно лідер обласної організації ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська назвала «бридкою політтехнологією політичних опонентів» інформацію про політичні домовленості щодо підтримки її політсилою на парламентських виборах нардепа Сергія Пашинського з партії «Народний фронт». Голова Житомирського обласного осередку «Народного фронту» Вадим Кривенко у відповідь зауважив, що заява керівника облорганізації ВО «Батьківщина» - це «спростування якихось власних фантазій». Громадянська мережа ОПОРА повідомляла, що влітку 2018 року в Житомирській області, а зокрема в Коростенському, Олевському, Лугинському, Овруцькому районах активізувала свою роботу благодійна організація «Благодійний фонд Сергія Пашинського».

Як повідомляв Житомир.info, народний депутат від Коростенського округу №64 Володимир Арешонков за 2018 рік отримав у Верховній Раді 549 тис. 710 грн зарплати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Арешонков нардеп вибори Олевськ  
Матеріали по темі