Події

Ватажка банди «Білого братства» знову затримали: житомирські поліцейські хочуть, аби йому змінили міру запобіжного заходу

24 May 2019, 13:21

На Дніпропетровщині 24 травня бійці КОРДу затримали ватажка банди «Білого братства», житомирські поліцейські вже подали клопотання до суду щодо зміни йому міри запобіжного заходу.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник ГУ Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Скільки б ниточці не витися, а кінець таки знайдеться…. Ще одне гучне затримання. Уже сьогодні, 24 травня, надможливі зусилля наших розшуківців і бійців КОРДу із розшуку сумнозвісного главаря банди так званого «Білого братства» завершилися успіхом. Місцезнаходження втікача вирахували та блискавично затримали його у Дніпропетровській області. Тепер точно йому не уникнути відповідальності за накоєне та покарання. Слідчі ГУНП уже подали клопотання до Корольовського суду м. Житомира про зміну йому міри запобіжного заходу – на безкомпромісне тримання під вартою. Сподіваюсь, завтра судді приймуть виважене і об’єктивно справедливе рішення», - наголосив Вячеслав Печененко.

Нагадаємо, 28 грудня 2018 року у залі Апеляційного суду за півмільйона гривень застави звільнили з-під варти лідера злочинного угрупування, нікопольського кілера, якого влітку затримали житомирські правоохоронці.

Як повідомляв Житомир.info, 22 липня 2018 року біля Оліївки невідомі особи обстріляли автомобіль, вогнепальне поранення отримала пасажирка автомобіля, 46-річна киянка. Було встановлено, що підозрювані в цих злочинах – мешканці Дніпропетровської області і належать до однієї з найбільших злочинних організацій, що діють на території України. Один із членів банди – 32-річний житель м. Нікополь, який виконував роль кілера, проживав у розважальному комплексі на території Житомирського району і був там затриманий.

31 липня 2018 року члена злочинного угрупування житомирський суд залишив під вартою з правом внесення застави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Дніпропетровська область КОРД Печененко кіллер затримання "Біле братство"  
Матеріали по темі