Економіка

​Фонд гарантування вкладів не може знайти покупця на приміщення банку в Житомирі на Київській: вчетверте оголосили аукціон

7 June 2019, 16:53

У Житомирі не можуть знайти бажаючих придбати адміністративне приміщення колишнього банку «ВТБ» на вулиці Київській. Фонд гарантування вкладів фізичних осіб уже вчетверте виставив на аукціон дану будівлю, площею в 647,5 кв. м.

За даними ресурсу ProZorro.Продажі, попередній аукціон був оголошений 23 травня 2019. Стартова ціна лоту становила 12 млн 496 тис. 560 грн. Однак торги не відбулись, оскільки до 3 червня (кінцевого строку) не надійшло жодної цінової пропозиції.

Тож 6 червня ФГВФО вдруге виставив даний лот на продаж, знизивши стартову ціну на 10%. Тобто нині вона становить 11 млн 246 тис.904 грн. Пропозиції приймаються до 10 червня, а наступного дня має відбутися аукціон.



Нагадаємо, в лютому 2019 року Фонд гарантування вкладів уже виставляв дане приміщення збанкрутілого АТ «ВТБ Банк» на аукціон зі стартовою ціною у 12,8 млн грн. Ці відкриті торги не відбулися, як і проведений у березні повторний аукціон.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2019 року ПАТ «Житомирський меблевий комбінат» з пропозицією у 351 млн грн виграв аукціон з продажу офісного приміщення банку ВТБ у Києві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФГВФО аукціон продаж торги банк офіс ВТБ  
Матеріали по темі