Місто

​У Житомирі оголосили конкурс на посаду директора вечірньої школи

10 June 2019, 12:59

Департамент освіти Житомирської міськради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади директора вечірньої загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів, що знаходиться за адресою вул. Каракульна, 15.

Відповідне оголошення від 10 червня 2019 року опубліковане на сайті Житомирської міської ради.

«Посаду керівника закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче другого (магістерського) рівня вищої освіти, який відповідає восьмому рівню Національної рамки кваліфікації, та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків», - йдеться в кваліфікаційних вимогах до кандидата.

Посадовий оклад директора вечірньої школи становить 5 тис. 896 грн, можливі також надбавки та доплати.

З майбутнім директором вечірньої школи планують укласти контракт та термін:

  • два роки, якщо особа призначається на керівну посаду вперше;
  • шість років - для осіб, які вже працювали на посаді керівника закладу загальної середньої освіти.

Документи від бажаючих взяти участь у конкурсі приймаються до 1 липня 2019 у департаменті освіти ЖМР. Повний перелік документів, які мають бути надані для участі в конкурсі, опублікований тут.

На сайті департаменту освіти Житомирської міської ради станом на 10 червня у переліку освітніх закладів міста вказано, що директором Вечірньої загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів по вулиці Каракульній, 15 є Ігор Поліщук, який помер у лютому цього року.

Як повідомляв Житомир.info, 24 травня у Житомирі знову оголосили конкурс на посаду директора школи №7 ім. Бражевського, оскільки попередній конкурс, який проводився в листопаді 2018 – січні 2019 не відбувся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: директор вечірня школа конкурс вакансія  
Матеріали по темі