Політика

Центральна виборча комісія зареєструвала першого кандидата в нардепи від Житомира

12 June 2019, 11:51

На черговому засіданні Центральної виборчої комісії 11 червня зареєстрували ще 23 кандидати у народні депутати.

Про це повідомляє прес-служба Центрвиборчкому.

«Комісія зареєструвала 23 кандидатів у народні депутати України, які балотуються в ОВО у порядку самовисування, а саме: Рзаєва Р.А. – в ОВО № 31, Колесника М.Ю., Колесніка М.Ю. – в ОВО № 33, Гаву С.М., Карапиш Ю.М. – в ОВО № 37, Бордюга К.Д. – в ОВО № 39, Зубова В.С. – в ОВО № 48, Пешка А.В. – в ОВО № 62, Куйбіду В.Є. – в ОВО № 84, Жовноватюка О.М., Коверзнєву К.В., Меленевського Д.Е. – в ОВО № 101, Ільюка А.О. – в ОВО № 128, Жела Д.В. – в ОВО № 129, Вадатурського А.О. – в ОВО № 130, Кобзаренка А.Д.– в ОВО № 161, Микитася М.В. – в ОВО № 206, Дмитрієва М.В., Харитонова А.О. – в ОВО № 211, Васильєва О.В., Кіпоренка Є.В. – в ОВО № 214, Василевича В.С. – в ОВО № 222, Гончарову Т.І. – в ОВО № 223», - йдеться у повідомленні.

Нижче – інформація про кандидата, який балотується в одномандатному окрузі №62 (Житомир):

Пешко Анатолій Володимирович – народився 12 лютого 1963 року в місті Коростишів Житомирської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, президент, ТОВ «Надбужжя плюс», безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Всього станом на 11 червня в одномандатних виборчих округах зареєстровано 118 кандидатів у народні депутати України, в тому числі: які балотуються у порядку самовисування – 111, висунутих політичними партіями – 7.

Реклама Анатолія Пешка у Житомирі на вул. Князів Острозьких: вітання колективу відділення торакальної хірургії обласної лікарні ім. Гербачевського

Про кандидатів, які заявили про свою участь у парламентських виборах в одномандатних округах Житомирської області читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, 7 червня ЦВК зареєструвала першого кандидата-самовисуванця у Житомирській області по округу №63 (Бердичів) – депутата обласної ради Ігоря Романського, який раніше очолював в облраді фракцію Радикальної партії Ляшка. 10 червня були зареєстровані два кандидати по Малинському округу №66 – безпартійні житомиряни Олексій Данілов та Віталій Петренко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЦВК вибори ВР округ 62 кандидат  
Матеріали по темі