Місто

Житомиряни скаржаться на поганий технічний стан нових комунальних автобусів, у ТТУ підтверджують – проблеми є

26 June 2019, 13:50

У Житомирському ТТУ на нові комунальні МАЗи, які ламаються, немає необхідних запчастин для ремонту.

Про це Житомир.info розповіли читачі, які поспілкувалися з водіями комунальних автобусів. Крім того, пасажири скаржаться на непрацюючі кондиціонери та сильну вібрацію під час руху транспорту.

«На ремонт МАЗів у ТТУ немає запчастин, в тому числі й коліс. Техогляд їх (МАЗів, - ред.) не проводиться», – запевняють читачі.

Начальник автобусного парку Житомирського ТТУ Роман Мусійчук 26 червня у коментарі Житомир.info сказав, що наразі шість комунальних автобусів є технічно несправними.

«Проблеми є, дійсно. На сьогодні 6 автобусів є технічно несправними, з них 4 чекають приїзду обслуговуючої фірми, яка має проводити ремонт електрообладнання, 2 автобуси стоять на плановому техобслуговуванні: ремонт ходової частини. З приводу автомобільних шин, то процедура закупівлі проведена, є переможець, найближчим часом будуть поставки гуми. Багато чого залежить від самих водіїв та їх ставлення до техніки. По роботі кондиціонерів, ситуація та ж, чекаємо обслуговуючу фірму, заявки зроблені ще 2 тижні тому. Як на мене, швидше і простіше по кондиціонерам було зробити в Житомирі, тим паче гарантія на кондиціонери рік», - сказав Роман Мусійчук.

Щодо роботи двигуна та вібрації, яку видно на відео, що було надане Житомир.info читачами, начальник автобусного парку ТТУ каже: Так завжди було на любому автобусі.


Як повідомляв Житомир.info, 21 квітня 2018 року на Соборному майдані за участю віце-прем’єр-міністра Геннадія Зубка відбулася урочиста передача автобусів виробництва Мінського автозаводу комунальному підприємству «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління». 7 червня 14 нових комунальних автобусів, які взяли в лізинг, почали працювати на маршрутах.

Увечері 13 червня 2018 року у Житомирі на вулиці Покровські сталася аварія за участю нового комунального автобуса МАЗ. 7 серпня 2018 року в Житомирі на вулиці Київській зіштовхнулись пасажирський автобус МАЗ і легковик. 5 січня 2019 року на вулиці Покровській у Житомирі автобус МАЗ збив жінку. 11 червня 2019 року на Вокзальній у Житомирі МАЗ зіштовхнувся з маршрутним таксі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТТУ МАЗ Мусійчук запчастина ремонт  
Матеріали по темі