Події

​У селі Житомирської області чоловік на моторолері застрелив велосипедиста і втік

8 July 2019, 11:44

У Ємільчинському районі Житомирської області поліцейські розслідують вбивство 35-річного чоловіка.

Про це 8 липня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«7 липня до поліції надійшло повідомлення про смертельне травмування на вулиці жителя с. Руденьки Ємільчинського району. На місці події працювали слідчо-оперативні групи Ємільчинського відділення та Головного управління Нацполіції в області. Розпочато кримінальне провадження. Триває з’ясування усіх обставин», - йдеться у повідомленні.

Подія сталася 7 липня близько 22.50 на одній з вулиць села неподалік місцевого кафе. За словами очевидців, двоє чоловіків, один на велосипеді, інший – на моторолері, розмовляли між собою, а за кілька хвилин останній вистрелив у бік першого.

«Від отриманих травм велосипедист загинув на місці. Прибулі поліцейські встановили, що потерпілий є 35-річним жителем с. Руденьки. Раніше чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Його кривдник, немісцевий і нікому з очевидців події не знайомий, відразу після пострілів втік на моторолері. Нині поліцейські встановлюють його особу та місце перебування», - повідомляє пресслужба поліції.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У рамках його проведення призначено низку слідчо-розшукових заходів, а також судово-медичну експертизу щодо причин смерті загиблого. За умисне вбивство кримінальним кодексом України визначено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, 1 липня 2019 у Коростені пасажир авто вистрелив з рушниці в чоловіка, який стояв біля магазину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство вистріл поліція  
Матеріали по темі