Влада

Колишній голова Житомирської ОДА на облік у центр зайнятості не ставав, бо «негоже»

10 July 2019, 17:11

Звільнений з посади голови Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич не став на облік в центр зайнятості й не отримує допомогу по безробіттю.

Про це він сказав 10 липня в програмі «Діалоги» на Житомир.info, де виступав як кандидат в нардепи.

«На біржу я не ставав і ставати не буду. Після завершення виборчої кампанії я прийму рішення, що я буду робити далі. Я вважаю, що негоже голові обласної державної адміністрації ставати на біржу і отримувати з державного бюджету ще якісь компенсації. Це неправильне рішення і я такого ніколи робити не буду, це однозначно. Я думаю, що для мене дуже важко було б знайти підходяще робоче місце», - сказав Ігор Гундич.

Нагадаємо, з 1 вересня 2016 року, після відставки Сергія Машковського, Ігор Гундич тимчасово виконував обов’язки голови Житомирської ОДА, а 27 жовтня цього ж року президент Петро Порошенко підписав указ про його призначення на посаду голови облдержадміністрації. 23 червня 2019 року ЦВК зареєструвала самовисуванця Ігоря Гундича кандидатом в нардепи по мажоритарному округу №62 (Житомир). Наступного дня, 24 червня, президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Ігоря Гундича з посади голови Житомирської облдержадміністрації. 27 червня 2019 року був останній робочий день Ігоря Гундича на посаді голови Житомирської ОДА. У декларації голови облдержадміністрації перед звільненням зазначено, що з 1 січня по 27 червня 2019 року він отримав 244 тис. 70 грн зарплати.

Як повідомляв Житомир.info, після місцевих виборів 2010 року Ігор Гундич був звільнений з посади заступника міського голови й отримував допомогу по безробіттю в центрі зайнятості.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА Гундич звільнення безробітний  
Матеріали по темі