Місто

​Через вантажівку, яка звалила дерево, другу добу не працюють світлофори на перехресті Перемоги – Лесі Українки в Житомирі

16 July 2019, 09:58

На перехресті Перемоги – Лесі Українки в Житомирі другу добу не працюють світлофори.

Про це Житомир.info повідомив читач.

З його слів, неробочий стан світлофорів (два з них, для автомобілів, мигтіли жовтим) він помітив ще зранку 15 липня. Увечері того ж дня світлофори також не працювали.

Уранці 16 липня – та сама картина: непрацюючі світлофори як для автомобілів, так і для пішоходів. У годину пік рух на перехресті ускладнений.

Директор КП електричних мереж «Міськсвітло» Житомирської міської ради Сергій Ковальчук у коментарі Житомир.info16 липня повідомив, що світлофор збив вантажний автомобіль.

«Були свідки, які бачили, що транспортний світлофор на Перемоги зачепив вантажний автомобіль. Точніше, він зачепив дерево, яке впало і погнуло стійку світлофора. Це було ще в суботу, 13 липня. Звернення до поліції не було, автомобіль місце пригоди залишив. У неділю, 14 липня, був збитий пішохідний світлофор на цьому перехресті. Шукаємо можливість знайти відеозаписи з камер спостереження і будемо звертатися з офіційним листом до правоохоронних органів з тим, щоб притягнути винних до відповідальності», - розповів Сергій Ковальчук.

О 9.40 16 липня керівник КП виїхав на перехрестя Перемоги-Лесі Українки і повідомив, що світлофори дійсно не працюють попри намагання працівників відновити їх роботу ще 15 липня.

«Зараз сюди виїде бригада «Міськсвітла», і роботу світлофорних об’єктів буде відновлено», - запевнив Сергій Ковальчук.

О 15.00 директор КП по телефону запевнив наш сайт, що світлофори на даному перехресті відремонтовані. Крім нього, працівники підприємства полагодили світлофори біля автовокзалу, на перехресті Небесної сотні -Хлібна та кількох інших вулицях.

Нагадаємо, у травні 2019 року на перехресті Хлібна-Київська в Житомирі автомобіль зніс світлофор, а на бердичівському мосту через непрацюючий світлофор утворилася кілометрова «тянучка».

Як повідомляв Житомир.info, Сергій Ковальчук був призначений директором комунального підприємства «Міськсвітло» 6 грудня 2018 року, до нього підприємство очолював Олег Бічук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Міськсвітло Сергій Ковальчук світлофор  
Матеріали по темі