Влада

Житомирська влада виділила квартиру полковнику ЗСУ, який більше 20 років живе з родиною в гуртожитку

17 July 2019, 12:08

Родина учасника бойових дій, полковника Святослава Щербини отримає у Житомирі власне житло.

Таке рішення прийняли 17 липня члени виконавчого комітету за результатом розгляду заяви військового та надані ним документи, - інформує сайт Житомирської міськради.

«Щербина Святослав Анатолійович, 1981 року народження, служить в Збройних Силах України з 1998 року, нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеню, виховує з дружиною двох дітей. Відповідно до прийнятого виконавчим комітетом рішення, учасник бойових дій отримає двокімнатну квартиру жилою площею 30,93 кв. м на склад сім’ї із 4 осіб», - інформує мерія.

Варто зазначити, що квартиру для військового переобладнали з частини приміщення ВЖРЕПу №14.

Нагадаємо, 30 січня 2019 року виконавчий комітет Житомирської міськради дозволив виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію частини нежитлового приміщення ВЖРЕПУ №14 по вул. Всеволода Петріва, 5 під квартиру для учасника бойових дій. Дозвіл надавався на частину цього приміщення, з якого збиралися зробити двокімнатну квартиру.

Тоді повідомлялося, що Святослав Щербина більше 20 років перебуває на квартирному обліку та разом з дружиною та двома дітьми проживає в кімнаті гуртожитку на 20 кв. м.

Вільна енциклопедія ВікіпедіЯ надає наступну інформацію: Щербина Святослав Анатолійович – підполковник Збройних сил України, з 2015 по 2017 роки – командир 199-го навчального центру ВДВ. 2 грудня 2016 року за особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час виконання військового обов'язку, та з нагоди Дня Збройних Сил України нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Як повідомляв Житомир.info, 26 лютого 2019 робоча група Житомирської міськради рекомендувала безоплатно передати квартири сім’ям двох загиблих учасників бойових дій - Віталія Ступака та Дмитра Рудя, і наступного дня депутати міськради підтримали це рішення.

У 2018 році в Житомирі отримали квартири 22 учасники АТО, 22 воїни-інтернаціоналісти та 5 дітей-сиріт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий квартира Щербина  
Матеріали по темі