Місто

КП «Парк» у Житомирі збирається підвищити вартість квитків на атракціони та прокат човнів

19 July 2019, 15:49

У Житомирі комунальне підприємство «Парк» хоче підвищити вартість квитків на атракціони та підняти ціну на прокат човнів та катамаранів.

Про це йдеться у проєкті рішення виконкому Житомирської міської ради «Про встановлення тарифів на послуги КП «Парк», опублікованому на сайті мерії 19 липня.

«Встановити тарифи на послуги комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради згідно з додатком», - йдеться у проєкт рішення виконкому, в якому відмічається, що підставою для встановлення нових тарифів є відповідне звернення КП «Парк».

У додатку зазначені нові тарифи на послуги комунального підприємства, які почнуть діяти з моменту оприлюднення даного рішення, в разі його прийняття виконкомом.


Таким чином, вартість дорослого квитка на атракціони може зрости на 5 грн, дитячого - на 3 грн. На 5 грн здорожчає й прокат катамаранів та човнів.

Також згідно проєкту рішення виконкому, втрачає чинність попереднє рішення виконкому №281 від 5 квітня 2017 року щодо граничних розмірів тарифів на послуги КП «Парк».

Нагадаємо, навесні 2019 року в КП «Парк» розповідали, що ціни на атракціони залишились такими ж, як і рік тому: дитячий квиток коштує 12 грн, дорослий 20 грн. Пограти у теніс можна за 20 гривень (20 хвилин).

Як повідомляв Житомир.info, на початку пляжного сезону в 2019 році на човниковій станції в гідропарку година прокату катамарана коштувала 45-60 грн, човна – 45 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: атракціон квиток Парк  
Матеріали по темі