Місто

​Через електричну аварію в жителів Новосінної у Житомирі пів дня немає світла і перегоріли прилади

20 July 2019, 20:35

У жителів вулиці Новосінної у Житомирі, яка знаходиться за будівлею Богунської райради, з опівдня 20 липня немає світла. Більше того, у декого від перенапруги «полетіли» побутові прилади.

Читач Євген розповідає: в його сусіда вийшов з ладу електрокотел. Цього дня на міську аварійну службу надходили виклики про знеструмлення мікрорайону та зіпсовану побутову техніку й електроніку.

У сервісному центрі компанії «Житомиробленерго» о 19.20 журналісту Житомир.info сказали, що на електромережах мікрорайону сталася аварія, і з 14.00 на Новосінній працює бригада енергетиків. Електропостачання в даному мікрорайоні обіцяють відновити приблизно о 21.00.

Нагадаємо, в березні 2017 в мікрорайоні Маликова у Житомирі «вирубило» електрику і не було води, а у 2018 в Житомирі через нових господарів сусідніх приміщень два комунальні медзаклади більше доби були без світла.

Як повідомляв Житомир.info, в липні 2019 через вантажівку, яка звалила дерево, на Перемоги – Лесі Українки в Житомирі дві доби не працювали світлофори.

Житомир.info

Фото читача:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аварія РЕМ світло електрика обленерго  
Матеріали по темі