Політика

В Коростені кандидат в нардепи у день голосування написав заяву до поліції з повідомленням про «фейк»

21 July 2019, 12:59

В Коростенському виборчому окрузі №64 кандидат в нардепи Вячеслав Сігачев 21 липня написав заяву до поліції з повідомлення про «фейк».

Кандидат повідомляє, що в соціальній мережі Facebook була створена сторінка, де від його імені розміщене повідомлення, що він нібито зняв свою кандидатуру на користь іншого кандидата по цьому округу.

«Щойно написав заяву до поліції з приводу фейкових заяв нібито від мого імені. Жодних заяв про підтримку інших кандидатів або відмову балотуватися я не робив! Не вірте фейкам», - написав 21 липня о 12:20 Сігачов на своїй сторінці у Facebook.




Нагадаємо, по Коростенському округу №64 балотується 8 кандидатів, в тому числі два нардепи – Арешонков та Пашинський. В цьому округу виборці отримують бюлетені з позначкою «вибув» напроти прізвища кандидатки від Опозиційного блоку Тетяни Баранівської.

Як повідомляв Житомир.info, у день виборів до Верховної Ради України 21 липня розпочали свою роботу виборчі дільниці у всіх районах Житомирської області. У Житомирі одна дільниця відкрилася невчасно через запізнення голови ДВК. Також стало відомо, що біля виборчої дільниці в Коростишеві 21 липня затримали авто, де знайшли пістолет, биту та ніж, а на дільницю в село Городище Житомирського району (67 округ) бюлетені для голосування привезли з сусіднього села, що недопустимо.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори кандидат округ 64 поліція  
Матеріали по темі