Політика

Житомирський окружний адмінсуд відмовив Развадовському, який хотів перерахувати голоси на окрузі №67

27 July 2019, 20:38

Житомирський окружний адміністративний суд відмовив кандидату в народні депутати по округ №67 Віктору Развадовському, який домагався скасування протоколу окружної виборчої комісії та перерахунку голосів.

Таке рішення судді ухвалили 27 липня о 19:10.

«Колегія суддів приходить до висновку щодо відсутності підстав для визнання протиправним та скасування протоколу окружної виборчої комісії одномандатного округ №67 про підсумки голосування в одномандатному виборчому окрузі №67 від 25.07.2019 та зобов’язання окружну виборчу комісію одномандатного виборчого округу №67 здійснити повторний підрахунок голосів за виборчою документаціє по всіх виборчих дільницях в одномандатному окрузі №67. За таких обставин, позовні вимоги не підлягають задоволенню», - йдеться у рішенні окружного адмінсуду.

Рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку до Сьомого апеляційного адміністративного суду у дводенний строк після проголошення.

Нагадаємо, Житомирський окружний адміністративний суд 27 липня почав розгляд позову кандидата в народні депутати Віктора Развадовського, який балотувався по Чуднівському округу №67 і, за результатами на сайт ЦВК, програв кандидату від партії «Слуга народу» Сергію Кузьміних. Відповідачем по справі була окружна виборча комісія ОВО №67, третіми особами – Центральна виборча комісія та ще шість кандидатів, які балотувалися по цьому ж округу.








Як повідомляв Житомир.info, Житомирський окружний адміністративний суд 27 липня 2019 року задовольнив позов довіреної особи кандидата від партії «Слуга народу» Вячеслава Сігачова в одномандатному виборчому окрузі №64 й дозволив перерахувати голоси на усіх виборчих дільницях. На сайті ЦВК 23 липня були оприлюднені результати 100% протоколів по Коростенському округу №64 – з перевагою в менш ніж 700 голосів перемагає чинний нардеп, самовисуванець Володимир Арешонков

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд Развадовський округ 67 ОВК  
Матеріали по темі