Влада

У Житомирському відділенні АМКУ - новий керівник, який до цього працював у Херсонській області

8 August 2019, 10:20

У Житомирському обласному територіальному відділенні Антимонопольного комітету України новий голова - Вячеслав Василенко.

Графік особистого прийому та прямих телефонних ліній нового керівника та його підлеглих 1 серпня оприлюднили на фейсбук-сторінці відділення. Графік прийому Вячеслава Василенка на липень 2019 року був розміщений на сайті відділення 15 липня, а у травні 2019-го на запитання «гарячої» телефонної лінії відповідав попередній голова відділення Олександр Безсмертний.


Керівництво Житомирського обласного відділення АМКУ. Скрін від 8 серпня 2019 року

Декларацію перед звільненням Олександр Безсмертний подав 1 липня 2019 року.

З 1 січня по 1 липня 2019 року еск-керівник заробив 153,8 тис. грн зарплати у тервідділенні АМКУ та 55 тис. грн пенсії, його дружина Ганна Миколаївна – 58,6 тис. грн зарплати у дочірньому підприємстві «Машиніст» ВАТ «Атмашбуд» та 17,7 тис. грн пенсії. У подружжя є квартира у Житомирі та будинок і земля в селі Оліївка Житомирського району. Транспортних засобів сім’я не має.

19 березня 2018 року колектив відділення вітав Олександра Безсмертного з 15-річчям на посаді. Отже, на момент звільнення Безсмертний пропрацював головою відділення 16 років.


У декларації нового голови Житомирського відділення АМКУ Вячеслава Василенка, яку він подав 22 березня 2019 року як голова Херсонського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету, вказані члени родини - дружина та дві доньки. За 2018 рік посадовець заробив за основним місцем роботи 317, 8 тис. грн зарплати, дружина – 96,5 тис. грн в інституті геологічних наук НАН. Вячеслав Василенко – власник 3455 кв. м землі в селі Семиполки Броварського району Київської області та співвласник квартири на 70 кв. м у Києві. Автомобіля в родини немає.

У відкритому реєстрі національних публічних діячів України є дані, що Вячеслав Василенко працював головою Херсонського відділення з 2016 року, а в 2017-му один неповний місяць покерував Чернігівським відділенням АМКУ.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2019 АМКУ на 40 тис. грн оштрафував фірму, яка торгує пальним у Житомирі та винна гроші банку і податковій, а в липні 2019 перевіряв діяльність підприємниці, яка в Житомирі організовує дитячі свята під брендом агенції-конкурента.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АМКУ Безсмертний Василенко  
Матеріали по темі