Суспільство

У Житомирській області прощатимуться з 36-річним бійцем, який помер після поранення в голову

13 August 2019, 09:51

12 серпня в лікарні міста Дніпро помер Дмитро Дашковець – військовослужбовець з селища Миропіль Романівського району Житомирської області.

Про це 13 серпня повідомив сайт Твій Романів.

«Чоловік отримав кульове поранення в голову у минулу п’ятницю (9 серпня), а вчора (12 серпня) відійшов у вічність», - йдеться у повідомленні.

За даними Романівського військового комісаріату, Дашковець Дмитро Дмитрович народився 26 березня 1983 року. Ніс службу в 95 окремій десантно-штурмовій бригаді за контрактом. Сержант, заступник командира взводу. У 2004-2005 роках проходив службу в складі миротворчого контингенту в Республіці Ірак, - інформує Твій Романів.

За даними волонтерів, у Дмитра залишилися дружина і дитина. Про дату і час прощання обіцяють повідомити пізніше.

Фото — Твій Романів

Нагадаємо, навесні 2019 в райцентрі Малин Житомирської області збирали гроші на лікування учасника АТО Дмитра Сапоцинського, який отримав наскрізне поранення грудної клітини та переніс інсульт.

Як повідомляв Житомир.info, 11 квітня 2018 року у шпиталі помер учасник антитерористичної операції, житомирянин Севрук Юрій Михайлович 1965 року народження. У жовтні 2018 в Коростені від обширного інфаркту помер військовий Дмитро Мельник. 28 лютого 2019 року в Житомирському військовому госпіталі помер від хвороби військовий 95-ї бригади Ігор Джигринюк.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АТО боєць військовий госпіталь Дашковець  
Матеріали по темі