Місто

«Житомирводоканал» назвав адреси, де 19 серпня не буде води

19 August 2019, 09:36

У зв’язку з аварійними ситуаціями на водогоні в будинках на кількох вулицях у Житомирі 19 серпня буде перекрито водопостачання.

Про це повідомляє КП «Житомирводоканал».

«19 серпня КП «Житомирводоканал» ліквідовує наслідки аварійних ситуацій на водопровідних мережах за такими адресами:

- пров. Шкільний, 2;
- вул. Саєнка, 5;
- пров. Миколи Леонтовича, 8;
- вул. Дібровна, 3
- вул. Гоголя, 3
- пров. 2-й Транзитний, 2-га Мар’янівська лінія.

За вказаними адресами буде перекрито водопостачання (виділено редакцією)», – йдеться у повідомленні.

Зазначено також, що на пров. Володимира Сосюри, 9 проводитимуться роботи із заміни вузла, водопостачання буде перекрито.

Окрім того, водоканал інформує, що 19 серпня на вул. Ціолковського, 5 (з 8:30 до 13:00) та пров. Вокзальному 12 (з 13:00 до 18:00) робітники встановлюватимуть водомірні вузли. На кілька годин у цих двох будинках буде призупинене водопостачання.

Також бригади працюватимуть над усуненням поривів у колодязях за такими адресами:
- пр-т Миру, 61/2 (водопостачання не буде перекрито);
- вул. Б. Тена, 5 (водопостачання не буде перекрито).

Нагадаємо, 18 серпня на проїзді Тутковського, 15 сталася аварія на трубопроводі, тож у кількох будинках на Академіка Тутковського, Івана Сльоти і Бориса Тена не було води.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 14 серпня КП «Житомирводоканал» попереджав про масштабний ремонт на водогоні та відсутність води в частині міста. Воду вимкнули близько півночі 15 серпня і у більшій частині міста водопостачання планували відновити о 5-ій годині ранку. Проте близько 6.00 керівник КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін повідомив, що у зв’язку з аварійною ситуацією, яка виникла під час проведення робіт, водоканал змушений був перенести запуск насосної станції на 8.00. Згодом цей допис був відредагований автором і запуск насосної станції перенесли вже на 10.00.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода відключення водоканал  
Матеріали по темі