Влада

Новому голові Житомирської ОДА шукають прессекретаря

28 August 2019, 10:44

У Житомирській облдержадміністрації оголосили конкурс на посаду прессекретаря голови ОДА Віталія Бунечка.

Про це йдеться в оголошенні, яке є в розпорядженні Житомир.info.

«Шукаємо професійного, відповідального, активного прессекретаря. Якщо ви – молодий, амбітний та цілеспрямований, спробуйте свої сили у роботі у сфері комунікацій. Прессекретар голови ОДА налагоджуватиме співпрацю з представниками засобів масової інформації області, висвітлюватиме діяльність голови ОДА», - йдеться в тексті оголошення.

Серед основних вимог до кандидатів: вільне володіння українською мовою, досвід роботи в журналістиці, публічній сфері. Стресостійкість, відповідальність, пунктуальність, вміння працювати в умовах багатозадачності, комунікабельність, гнучкість, висока адаптивність, обізнаність в різних сферах життєдіяльності Житомирської області, вміння розставляти завдання за пріоритетами, готовність працювати в інтенсивному режимі.

Під час своєї першої пресконференції голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко прокоментував дане питання.

«Перебудовуємо роботу ОДА. Зараз в плані певні штатні зміни в апараті. Створимо патронатну службу, де передбачена посада прессекретаря – висвітлювати мою роботу, аби вона була максимально прозора і публічна. До 10 вересня ми закінчимо приймати документи від бажаючих і визначимось з кандидатурою. Буде також нововведення щодо щотижневих нарад з керівництвом області і за їхніми результатами відбуватимуться брифінги», - розповів на пресконференції 28 серпня голова ОДА Віталій Бунечко.

Нагадаємо, 12 серпня 2019 року в Олевську президент Володимир Зеленський представив нового голову Житомирської ОДА Віталія Бунечка.

Як повідомляв Житомир.info на початку липня 2019 року начальниця управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської облдержадміністрації Ольга Григор’єва написала заяву на звільнення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прессекретар конкурс Бунечко ОДА  
Матеріали по темі