Влада

Віталій Бунечко дає свою першу в житті пресконференцію в Житомирській ОДА

28 August 2019, 11:06

У середу, 28 серпня, новопризначений голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко дав свою першу в житті пресконференцію.

Про це він сказав на 20-й хвилині розмови.

«Не перекрикуйте, мені й без того важко, тим більше, що це моя перша в житті пресконференція», - звернувся Бунечко до «активістів», які першими взяли слово.

Він розповів, що має 23 роки служби в СБУ, і його діяльність була непублічною. Голова ОДА запевнив представників громадськості, що прийшов на посаду не заради ільменіту, та розповів, що отримав погодження Держлісагенства України щодо звільнення начальника Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрія Курінського, який 12 серпня 2019 року написав заяву.

«Учора (27 серпня, - ред.) по Андрію Курінському прийшло погодження на звільнення від Держлісагенства, і сьогодні вже підписаний лист про погодження щодо зняття Курінського з посади. Маю надію, що в найближчий час Андрій Курінський буде знятий з посади начальника», - сказав голова ОДА.

Віталій Бунечко також повідомив, що зареєстрував свій акант у фейсбук.

«У мене вже є фейсбук, учора увечері я там зареєструвався. Щоправда, поки там є тільки моя фотографія, але запевняю, що буду активним користувачем соцмереж», - запевнив Бунечко.

Також новий голова ОДА попередив про спонтанні перевірки районів, більшість яких вже отримали нових голів РДА.

Детальніше дивіться в сюжеті

Нагадаємо, на конференції освітян у серпні 2019 року ОДА Віталій Бунечко розповів, що після навчання працював учителем історії та права.

Як повідомляв Житомир.info, нового голову Житомирської ОДА Віталія Бунечка 12 серпня 2019 року представив президент Володимир Зеленський в місті Олевськ Житомирської області. Новопризначений голова ОДА пообіцяв бути відкритим до громади та бізнесу. На своїй першій нараді Бунечко пообіцяв бути відкритим до спілкування та перебудувати роботу адміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бунечко пресконференція ОДА  
Матеріали по темі